1. ACASA
  2. Interviuri
  3. Gheorghe Savu – România are ca obiectiv o medalie la Campionatele Europene de la Varșovia
Gheorghe Savu – România are ca obiectiv o medalie la Campionatele Europene de la Varșovia
0

Gheorghe Savu – România are ca obiectiv o medalie la Campionatele Europene de la Varșovia

0
0

România are ca obiectiv cucerirea unei medalii la Campionatele Europene de judo de la Varşovia, care vor avea loc în perioada 20-23 aprilie, iar cele mai mari şanse la podium le oferă judoka de la categoriile 48, 52 (ambele feminin) şi +100 kg (masculin), a declarat secretarul general al Federaţiei Române de Judo, Gheorghe Savu, pentru AGERPRES.

Monica Ungureanu (cat. 48 kg), medaliată cu bronz la CE 2016, Larisa Florian (52 kg), Andreea Chiţu (52 kg), bronz la CE 2016, şi Daniel Natea (+100 kg), bronz la CE 2016, sunt judoka de care se leagă speranţele noastre de medalie. Andreea Chiţu, campioană europeană în 2012 şi 2015, concurează pentru prima oară după accidentarea suferită la JO 2016 de la Rio.

”Avem ca obiectiv o medalie. Noi sperăm ca la categoriile 48, 52 şi eventual +100 kg, unde este Daniel Natea, să obţinem o medalie. Acestea sunt categoriile noastre de tradiţie şi unde am obţinut mereu rezultate. Andreea Chiţu vine după o accidentare şi de la Olimpiadă nu a mai avut concurs până acum. Ea s-a refăcut, dar e mai greu până intră în formă. Obiectivul ei sunt Mondialele, dar şi acum va face tot ce va putea şi dacă prinde o zi bună poate face o surpriză”, a declarat Gheorghe Savu.

Integral pe agerpres.ro