1. ACASA
  2. Despre site

Despre site

CONTACT

 

Ne puteti trimite sugestii, comentarii, pareri dar si reclamatii la adresa de e-mail: media@frjudo.ro

Ce ne propunem cu acest site?

 

JudoStiri a fost creat pentru a oglindi imaginea FRJUDO in mass-media romaneasca dar si pentru a aduna in acelasi loc toate stirile si informatiile despre judo-ul romanesc.

In acelasi timp, prin lansarea acestei platforme online, dorim sa facem cat mai cunoscuta activitatea federatiei noastre si sa prezentam performantele sportivilor nostri, atat la nivel national cat si international.

In urma discutiilor purtate cu o parte dintre colegii nostrii din tara, s-a ajuns la concluzia ca este necesara aparitia unei platforme care sa promoveze activitatea acestora si sa aduca mai aproape de publicul larg, rezultatele obtinute de judoka pe care ii au in pregatire.

Lansam in acelasi timp si rugamintea catre toate structurile afiliate FRJUDO sa ne trimita pe adresa de e-mail de mai sus, imagini si articole din presa locala sau centrala unde le este promovata activitatea.

***

Site-ul web se afla in proprietatea Federatiei Romane de Judo iar fiecare articol publicat a fost preluat integral, cu citarea sursei.