1. ACASA
  2. Interviuri
  3. Aurel Tămaş: Judo e un sport elegant, pe care-l practică şi şefii de stat
Aurel Tămaş: Judo e un sport elegant, pe care-l practică şi şefii de stat
0

Aurel Tămaş: Judo e un sport elegant, pe care-l practică şi şefii de stat

0
0

Cântărețul de muzică populară Aurel Tămaș, unul dintre cei care au oferit medalii la Campionatele Naţionale de Judo desfăşurate în weekend la Cluj-Napoca, este mândru că România excelează în domenii ca judo-ul, sport practicat chiar şi de şefi de stat – cazul preşedintelui rus, Vladimir Putin.

Cântărețul de muzică populară Aurel Tămaș, unul dintre cei care au oferit medalii la Campionatele Naţionale de Judo desfăşurate în weekend la Cluj-Napoca, este mândru că România excelează în domenii ca judo-ul, sport elegant, practicat chiar şi de şefi de stat – cazul preşedintelui rus, Vladimir Putin.

“Sunt bucuros că acest campionat se ţine la Cluj. La noi în Ardeal, trânta dreaptă era împământenită ca mod de a ne afişa care era mai bărbat unul decât celălalt. De când eram mic la şcoală, era trânta dreaptă şi erau reguli şi acolo. Ne fixam mâinile şi stabileam cum să ne prindem ca să nu-l dezavantajăm pe celălalt”, a declarat Aurel Tămaș.

Cantautorul ardelean crede că se va vedea un salt calitativ la Federaţia de judo după alegerea lui Cozmin Guşă ca preşedinte şi îl felicită şi Hamza Karimov, vicepreşedintele federaţiei, spunând că azerii sunt un popor extraordinar, luptător, cu verticalitate şi caracter, lucru care ar trebui să ne anime şi pe noi.

Integral pe realitatea.net