1. ACASA
  2. Diverse
  3. Mesaj fantastic de susținere al japonezilor pentru români: „Vă rugăm să aveți grijă de voi pentru a nu fi infectați cu coronavirus”
Mesaj fantastic de susținere al japonezilor pentru români: „Vă rugăm să aveți grijă de voi pentru a nu fi infectați cu coronavirus”
0

Mesaj fantastic de susținere al japonezilor pentru români: „Vă rugăm să aveți grijă de voi pentru a nu fi infectați cu coronavirus”

0
0

Site-ul oficial al Federației Române de Judo a prezentat mesajul pe care japonezii l-au transmis românilor pentru a-și arăta sprijinul în această perioadă dificilă cauzată de pandemia de coronavirus.

„După cum știți, s-a decis ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să fie amânate pentru aproximativ un an. Nu cunoaștem starea infecţiilor cu noul coronavirus în România, dar recunoaștem că situația din Europa este foarte dificilă. În aceste condiții, Jocurile Olimpice au fost amânate și cred că există diverse sentimente pentru judoka români, dar oraşele Koga și Fukutsu, gazde pentru stagiile de pregătire, vor continua să facă acest lucru şi în viitor. Vom reexamina ce putem face și vom susține în continuare sportivii.

În primul rând, vă rugăm să aveţi grijă de voi pentru a nu fi infectaţi cu noul coronavirus. Vă rugăm de asemenea să transmiteţi domnilor Cozmin Guşa, Florin Bercean dar și judoka voştri următoarele: Oraşele Koga și Fukutsu vă așteaptă mereu! De asemenea, dacă aveți șansa, vă rog să transmiteţi salutări preşedintelui federaţiei voastre. Vă mulțumim pentru susținerea continuă!”, a fost mesajul trimis de primarul japonez din Koga.

Integral pe prosport.ro