1. ACASA
  2. Mass-Media
  3. Japonezul Kohei Oishi, la loturile României de judo
Japonezul Kohei Oishi, la loturile României de judo
0

Japonezul Kohei Oishi, la loturile României de judo

0
0

Federaţia Română de Judo a reuşit să-l aducă ca antrenor la loturile sale pe celebrul Sensei Kohei Oishi, cu care sportivii noştri se vor antrena pentru medalii la Olimpiada de la Tokyo.

Conform Realitatea Tv, chiar din această lună, prestigiosul sensei japonez Kohei Oishi va antrena loturile României de judo. Contractul a fost semnat pentru următorii trei ani.

Conform sursei citate, obiectivele stabiliate sunt fosrte mari. Astfel, judokanii nostri care vor fi prezenţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2020, și-au propus să obțină două medalii de aur.

“Mulţumesc foarte mult! Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti”, a spus Kohei Oishi, la sosirea sa la către Comitetul Director a federaţiei.

“În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr, care îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur!”, a afirmat Florin Bercean, vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo, la Realitatea Tv.

Integral pe dcnews.ro