1. ACASA
  2. Mass-Media
  3. 12 români participă la Campionatul European de Judo de la Varșovia
12 români participă la Campionatul European de Judo de la Varșovia
0

12 români participă la Campionatul European de Judo de la Varșovia

0
0

România participă, cu o delegație de 12 sportivi, la Campionatele Europene de judo ediția 2017, care se vor desfășura în perioada 20-23 apriplie în Varșovia, capitala Poloniei.

Joi, în prima zi a competiției, vor intra în concurs fetele. La categoria 48 kg. luptă Monica Ungureanu, medaliată cu bronz anul trecut în întrecerea continentală de la Kazan, și Alexandra Pop, în timp ce Andreea Chițu, dublă campioană europeană în 2010 și 2015, și Larisa Florian vor intra pe tatami la categoria 52 kg, precizează FR de Judo într-un comunicat remis AGERPRES.

Vineri este rândul băieților de la categoriile mijlocii: Marcel Cercea și Alexandru Raicu luptă la 73 kg, iar la 81 kg vor lupta Vlad Vișan și Elemer Szocs.

Sâmbătă au șansa la medalii reprezentanții categoriilor mari: Cristian Bodîrlău la 90 kg, Daniel Matei la 100 kg și Daniel Natea, numărul 4 mondial la categoria +100 kg și bronz anul trecut în Rusia.

Duminica este rezervată concursului pe echipe, România fiind reprezentată în întrecerea masculină unde Laszlo Szoke se va alătura echipei la categoria 66 kg.

În 2010, la Europenele de la Viena, echipa masculină de judo a României reușea să câștige medalia de bronz.

Integral pe realitatea.net