1. ACASA
  2. Performanta
  3. Weekend de aur pentru Judo! Adrian Sulca, medalie de aur la Zagreb
Weekend de aur pentru Judo! Adrian Sulca, medalie de aur la Zagreb
0

Weekend de aur pentru Judo! Adrian Sulca, medalie de aur la Zagreb

0
0

Weekend de aur pentru judo-ul românesc! După ce Larisa Florian a obţinut aurul la Grand Slam-ul de la Baku, juniorul Adrian Sulca şi-a adjudecat primul loc la Cupa Europeană pentru Cadeţi de la Zagreb! Nici judoka Alex Bologa nu s-a lăsat mai prejos! Luptătorul a obţinut locul întâi în Brazilia, la Competiţia pentru nevăzători.

Adrian Sulca a obţinut un rezultat extraordinar: medalia de aur la Cupa Europeană la Judo pentru Cadeţi de la Zagreb, din Croaţia, la categoria 66 de kilograme.

Şi Alex Bologa îşi continuă seria de performanţe. Medaliat cu aur la Openul Japoniei pentru nevăzători şi cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio, judoka Alexandru Bologa a obţinut şi locul I la campionatul pentru nevăzători din Brazilia.

Performanţele băieţilor vin după ce Larisa Florian a cucerit vineri aurul la Grand Slam-ul de la Baku. În primul meci din sferturi, Larisa a trecut de campioana europeană de judo, belgianca Charline Van Snick. Iar în semifinale românca a învins o campioană olimpică, pe brazilianca Sarah Menezes.

Integral pe realitatea.net