1. ACASA
  2. Diverse
  3. Florin Bercean, vicepreşedintele FRJ: Judo-ul românesc are o perspectivă foarte bună
Florin Bercean, vicepreşedintele FRJ: Judo-ul românesc are o perspectivă foarte bună
0

Florin Bercean, vicepreşedintele FRJ: Judo-ul românesc are o perspectivă foarte bună

0
0

Florin Bercean, vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo, a precizat, la Realitatea TV, că viitorul judo-ului românesc sună foarte bine, după ce sportiva Larisa Florian a obţinut medalia de aur la competiţia de Grand Slam de la Baku.

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo a susţinut că viitorul judo-ului românesc sună foarte bine, mai ales că la fiecare categorie sunt sportivi de performanţă, care promit rezultate favorabile la competiţiile viitoare.

Bercean a comentat şi pe marginea victoriei Larisei Florian de la Baku, care a câştigat medalia de aur la turneul de Grand Slam pentru categoria de 52 de kilograme.

“Larisa nu este la primul rezultat răsunător. Este una dintre sportivele pregătite la centrul olimpic de tineret din Oradea şi este una dintre candidatele noastre serioase la calificarea şi obţinerea unui rezultat favorabil la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La 52 de kilograme avem o categorie foarte bună. Eu zic că viitorul sună destul de bine şi eu cred că judo-ul românesc are o perspectivă foarte bună, mai ales că federaţia este condusă de trei săptămâni de Cozmin Guşă, care încearcă să reorganizeze judo-ul românesc”, a transmis Florin Bercean la Realitatea TV.

Integral perealitatea.net