1. ACASA
  2. Mass-Media
  3. 27 de judoka cu nevoi speciale se antrenează pentru Campionatul European de Judo din Olanda
27 de judoka cu nevoi speciale se antrenează pentru Campionatul European de Judo din Olanda
0

27 de judoka cu nevoi speciale se antrenează pentru Campionatul European de Judo din Olanda

0
0

27 de judoka cu nevoi speciale s-au antrenat ieri pentru a arăta că doresc să participe la Campionatul European de Judo din Olanda! Plini de entuziasm, tinerii cu vârste cuprinse între 6 şi 32 de ani s-au întrecut în a arăta că sunt cei mai buni. Momentul s-a lăsat şi cu veşti bune! Judoka au primit atât susţinerea Ministerului Tineretului, cât şi a conducerii Federaţiei Române de Judo.

Cei 27 de judoka s-au pregătit pentru Campionatul European de Judo pentru tinerii cu nevoi speciale, concurs care se va ţine în Amsterdam, între 2 şi 4 aprilie.

Printre sportivi se numără şi Viorel Bărbulescu, în vârstă de 32 de ani. Tânărul are un palmares deloc de ignorat. În 2015, a câştigat medalia de aur la gimnastică, la competiţia Special Olympics din Belgia. Un an mai târziu şi-a adjudecat şi medalia de argint la Competiţia de Judo din Marea Britanie.

La antrenamentul celor 27 de judokani au participat ministrul Tineretului şi Sportului, Alexandru Dunca, preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, dar şi vicepreşedintele FRJ, Hamza Karimov.

Integral pe realitatea.net